Projecten

Bij Goes Plooy hebben we een mooie gevulde portefeuille.

Contract met Cultuurpodia in Haarlem

Het contract tussen de Cultuurpodia van Haarlem en Goes-Plooy is met vijf jaar verlengd. Tot 7 februari 2024 mogen wij alle kleine en grote meldingen voor daken en installaties oplossen voor de Philharmonie, de Stadsschouwburg, het Patronaat en de Toneelschuur. De succesvolle samenwerking met de Cultuurpodia danken wij aan de kwaliteit van ons team. Doordat onze monteurs snel op locatie zijn en adequaat handelen is Goes-Plooy een betrouwbare partner.

Vanaf 23 juli 2018 starten we met de volgende projecten:

  • Opdrachtgever: Zorginstituut Nederland in Diemen
    Het aanleggen van een pre-rioleringssysteem aan voor een bedrijfskeuken en diverse pantry’s. Ook worden er nieuwe sanitair groepen gecreëerd waarop we ook de riolering/waterleiding en sanitair gaan aanbrengen. Tevens worden bestaande groepen sanitair vervangen.
  • Opdrachtgever: Achmea (Amsterdam)
    We hebben hier al op een aantal verdiepingen het sanitair vervangen, nu gaan we de 1e en 2e verdieping het sanitair vervangen en het leidingwerk aanpassen. Ook wordt hier een douche-kleedruimte gecreëerd waarop het leidingwerk, sanitair en warmwatervoorziening zal worden aangebracht.
  • Opdrachtgever: Zaan Primair
    Hier voeren we werkzaamheden uit voor diverse openbare scholen en omdat er een vakantieperiode aankomt gaan we bij 3 scholen de toiletruimtes renoveren. Hannie Schaft school in Zaandam, de Pioneer in Wormerveer en de Dijk Oost in Zaandam; voor op alle locaties gaan we de rioleringen en de waterleidingen aanpassen en het sanitair vervangen. Tevens gaan we ventilatie aanpassen/aanbrengen en de nieuwe verlichtingen.

Bij Goes Plooy hebben we natuurlijk ook veel afgeronde projecten. Zie hieronder het project Tobias Asserlaan.

 

 

Voor het project bij de Tobias Asserlaan in Diemen hebben wij bij 98 woningen de verticale waterleidingen waterleidingen (koud als warm) vervangen. Ook hebben we warmwatermeters geplaatst.
Neem vrijblijvend contact met ons op

Contact

Vestiging Haarlem
A. Hofmanweg 44-A
2031 BL HAARLEM
T: 023 - 5261503

Vestiging Alkmaar
Kamerlingh Onnesstraat 27Q
1821 BP ALKMAAR
T: 072 - 5153200

info@goes-plooy.nl

Goes Plooy

Loodgieter, dakdekker, centrale verwarming, sanitair advies en installatie zijn bij ons in goede handen. Nu ook energiebesparende producten!

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?
Volg ons dan via social media.