Verwarming

We kunnen tegenwoordig niet meer zonder een verwarmingsinstallatie

Altijd de juiste temperatuur en ook voorziet deze in veel gevallen het warme water voor de douche, het bad en de keuken.Een verwarmingsinstallatie bestaat uit veel onderdelen: het belangrijkste en bekendste onderdeel is de warmtebron, de cv-ketels of ook wel verwarmingsketel genoemd.Naast de verwarmingsketel zijn er de afgifte elementen; radiatoren, convectoren of vloerverwarming.Deze worden met elkaar aangesloten via het leidingwerk. Goes Installaties heeft ruime ervaring met deze verwarmingssystemen en is erkend installateur. Van een ‘simpele’ normale verwarmingsinstallatie tot een geheel uitgebreide versie, voorzien van meerdere groepen, regelingen en ketelhuizen.

Uw verwarmingssysteem moet een bewuste keuze zijn

Aanschafkosten en stookkosten zijn daarbij een belangrijke overweging. Voor de juiste keuze van een toestel of installatie zal tijdens een gesprek vastgesteld worden waar uw voorkeur naar uit gaat, wat uw behoeften zijn, en wat de mogelijkheden zijn. Het soort huis en opstellingsruimten zijn ook belangrijk voor de keuze van een installatie. Bel ons voor een afspraak op 023 526 1503, wij komen graag bij u thuis om alle mogelijkheden met u door te nemen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contact

Vestiging Haarlem
A. Hofmanweg 44-A
2031 BL HAARLEM
T: 023 - 5261503

Vestiging Alkmaar
Kamerlingh Onnesstraat 27Q
1821 BP ALKMAAR
T: 072 - 5153200

info@goes-plooy.nl

Goes Plooy

Loodgieter, dakdekker, centrale verwarming, sanitair advies en installatie zijn bij ons in goede handen. Nu ook energiebesparende producten!

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?
Volg ons dan via social media.