Geisers

what

Geisers, ook wel doorstroom toestellen genoemd, zijn toestellen die direct koudwater verwarmen naar warmwater.

Geisers zijn er in vele soorten, maten en merken leverbaar

Voor de juiste keuze van een toestel zal tijdens een bezoek vastgesteld worden waar uw voorkeur naar uit gaat, wat uw behoeften zijn, en wat de mogelijkheden zijn.Het soort huis en opstellingsruimten zijn belangrijk voor de keuze van een geiser. Bij de meeste geisers is het van belang dat er voldoende ventilatie aanwezig is. Geisers zijn een alternatief voor cv-ketels (alleen warm water).Als de geiser vlakbij het tappunt hangt, krijgt u direct warm water.Alle geisers hebben minimaal een keer per jaar onderhoud nodig.Dit voorkomt niet alleen dat u ineens zonder warm water zit, maar beperkt ook het risico op het vrijkomen van schadelijke gassen. Slecht onderhoud en vervuiling kunnen namelijk onvolledige verbranding veroorzaken, waarbij die gassen ontstaan. Service en onderhoud kunnen wij voor u verzorgen.

Er zijn verschillende soorten geisers verkrijgbaar, hoofdzakelijk te onderscheiden in:

  • Keukengeisers
    Keukengeisers zijn zowel met of zonder rookgasafvoer te verkrijgen
  • Badgeisers
    Badgeisers zijn geschikt voor douches en voor het vullen van een bad. Badgeisers hebben een hoger vermogen dan een keukengeiser.
Neem vrijblijvend contact met ons op

Contact

Vestiging Haarlem
A. Hofmanweg 44-A
2031 BL HAARLEM
T: 023 - 5261503

Vestiging Alkmaar
Kamerlingh Onnesstraat 27Q
1821 BP ALKMAAR
T: 072 - 5153200

info@goes-plooy.nl

Goes Plooy

Loodgieter, dakdekker, centrale verwarming, sanitair advies en installatie zijn bij ons in goede handen. Nu ook energiebesparende producten!

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?
Volg ons dan via social media.