CV- en HR-installaties

CV- en HR-installaties

Het lijkt zo gewoon om iedere kamer lekker te kunnen verwarmen.
Maar in Nederland heeft ongeveer 80% van de Nederlandse huishoudens centrale verwarming (CV).

Centrale verwarming bestaat uit drie onderdelen: een cv ketel, een verspreidingssysteem en een thermostaat. De verspreiding van warmte door de woning gaat via leidingen, radiatoren, convectoren en/of wand-/vloerverwarming. Via de thermostaat heeft u grote invloed op de efficiëntie van het verwarmingssysteem én op de stookkosten.

Bent u op zoek naar een nieuwe cv ketel omdat deze niet meer functioneert, uw ketel verouderd is of omdat u wilt besparen met een schoner/economischer alternatief? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Goes is niet voor niets partner van de bekende cv ketel merken: Remeha, Nefit, Daalderop en Itho. Deze cv ketel fabrikanten zijn zich er namelijk van bewust dat een perfecte installatie een must is om de cv ketel optimaal te laten presteren zodat u er op uw beurt maximaal van uw ketel kunt genieten!

Goes Installaties heeft speciaal voor u een methode voor u ontwikkeld om te bepalen welke cv ketel voor u geschikt is. Zo is er de cv vragenlijst. Hiermee kunt u, door een aantal eenvoudige stappen te doorlopen, bepalen welke cv ketel er in uw situatie het meest geschikt is.

Goed onderhoud en goed gebruik, verbetert comfort in huis, vermindert milieubelasting en bespaart u geld.
De installatie van centrale verwarming is iets waar u een installateur voor nodig heeft.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contact

Vestiging Haarlem
A. Hofmanweg 44-A
2031 BL HAARLEM
T: 023 - 5261503

Vestiging Alkmaar
Kamerlingh Onnesstraat 27Q
1821 BP ALKMAAR
T: 072 - 5153200

info@goes-plooy.nl

Goes Plooy

Loodgieter, dakdekker, centrale verwarming, sanitair advies en installatie zijn bij ons in goede handen. Nu ook energiebesparende producten!

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?
Volg ons dan via social media.