Loodgieter

Wij zijn uw totaal installateur

Goes Plooy is dé loodgieter van Haarlem en omstreken.
Met ons gevarieerde team van nette en gespecialiseerde loodgieters, dakdekkers en sanitair installateurs zijn wij inmiddels uitgegroeid tot één van de grotere installatiebedrijven in de regio Haarlem.

In en om een woning zijn vele soorten installaties aanwezig die wij met vakkundigheid voor u installeren en beheren. Water, gas, riolering, ventilatie en verwarmingsinstallaties. Maar ook dakwerkzaamheden of het plaatsen van sanitair zijn voor ons bekende werkzaamheden.

Daarnaast adviseren wij u graag over het steeds groter wordende aanbod van energiebesparende materialen, apparaten en installaties. Wij zijn niet voor niets uw bespaarinstallateur!

Links in het menu vindt u alle disciplines waar wij u graag mee van dienst zijn.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contact

A. Hofmanweg 44-A
2031 BL HAARLEM

Badhoevedorp: 020 - 6593480
Haarlem: 023 - 5261503

info@goes-plooy.nl

Postbus Goes Plooy
Postbus 305
1850 AH Heiloo

Goes Plooy

Loodgieter, dakdekker, centrale verwarming, sanitair advies en installatie zijn bij ons in goede handen. Nu ook energiebesparende producten!

Wij werken in

Aerdenhout, Amsterdam (Osdorp, Nieuw Sloten, Geuzenveld), Amstelveen, Badhoevedorp, Bentveld, Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmermeer, Halfweg, Heemstede, Hoofddorp, Lijnden, Overveen, Santpoort, Schiphol, Spaarnwoude, Velsen, Velserbroek, Vijfhuizen, Zandvoort en Zwanenburg.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?
Volg ons dan via social media.