Vakgroep Metalen Dakdekkersgilde

Koper, zink en lood: duurzaam, innovatief en inspirerend

Koper, zink en lood zijn duurzame bouwmetalen met een eigentijdse, stijlvolle uitstraling.

De mogelijkheden in vormgeving en maatvoering zijn eindeloos. We zien deze materialen dan ook terug in daken, gevels en ornamenten, maar ook in raamkozijnen, deuren en dakafwerkingen. Toegepast in historische gebouwen, maar ook in moderne ontwerpen. Het zijn blikvangers van hoogstaande kwaliteit, het resultaat van puur vakmanschap.

Oog voor detail

De toepassing van koper, lood en zink vraagt om specifieke deskundigheid. Bedrijven die zich hierop toeleggen zijn daarom aangesloten bij de Vakgroep Metalen Dakdekkersgilde van UNETO-VNI. Dit Gilde staat voor kwaliteit, kennis en kunde. De vakmensen bij deze bedrijven hebben een specialistische opleiding gevolgd en beschikken over veel ervaring. Ze weten alles van de verwerkingstechnieken die ze moeten toepassen en hebben oog voor detail. Bovendien werken de bedrijven volgens kwaliteitsnormen die zijn vastgelegd in de SEl-erkenning (Stichting Erkenning Installatiebedrijven). Voor u de garantie dat u te maken hebt met puur vakmanschap, vanaf het adviestraject tot en met de uitvoering.

Materiaalkennis

Nieuwbouw of renovatie, onderhoud of restauratie: elk project waarin metalen daken worden aangebracht kent specifieke wensen en eisen. Factoren die een rol spelen zijn: de omgeving, klimaatomstandigheden, bouwstijl, uitstraling, vorm, maatvoering, sfeer en kleur. Gildeleden kennen de diversiteit in materialen en zoeken een passende oplossing en een geschikte materiaalsoort. Hierover adviseren zij particulieren, architecten, bouwbedrijven, gemeenten en de rijksoverheid.

Een vak met toekomst

Metaal als dakbedekking is toegepast in tal van historische gebouwen. Leden van het Metalen Dakdekkersgilde leveren dan ook een belangrijke bijdrage aan het behoud van ons culturele erfgoed. Daarnaast bevorderen zij de toepassing van koper, lood en zink in de moderne architectuur. Niet alleen vanwege het betrouwbare en duurzame karakter van de materialen en technieken, maar ook vanwege de eigentijdse, stijlvolle uitstraling. Kortom, metalen dakdekkers koppelen een rijke historie aan een glansrijke toekomst.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contact

Vestiging Haarlem
A. Hofmanweg 44-A
2031 BL HAARLEM
T: 023 - 5261503

Vestiging Alkmaar
Kamerlingh Onnesstraat 27Q
1821 BP ALKMAAR
T: 072 - 5153200

info@goes-plooy.nl

Goes Plooy

Loodgieter, dakdekker, centrale verwarming, sanitair advies en installatie zijn bij ons in goede handen. Nu ook energiebesparende producten!

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?
Volg ons dan via social media.