Zonnepanelen kopen

Energie opwekken met zonnepanelen

Met zonnepanelen op het dak van uw huis kunt u zelf gemakkelijk stroom opwekken. Het zonlicht wordt omgezet in elektriciteit die u vervolgens gewoon via het stopcontact kunt gebruiken. Met zonnepanelen op uw dak wekt u zelf groene stroom op en spaart u zowel het milieu als energiekosten. Wij beschikken als Bespaarinstallateur  over een breed assortiment zonnepanelen voor het kopen van de juiste zonnepanelen.

Rendement op zonnepanelen

Met zonnepanelen kunt u jaarlijks honderden euro’s besparen op uw energierekening. Een investering in zonnepanelen verdient zich gemiddeld terug in 8 a 10 jaar. Indien u als bedrijf in zonnepanelen investeert kunt u dit al in 3 of 4 jaar terugverdienen. De opbrengst verschilt per paneel. Het vermogen van zonnepanelen wordt uitgedrukt in Watt-piek (Wp), 1 Wp staat in Nederland gelijk aan ongeveer 0,8 kilowattuur (kWh). Een paneel met 250 Watt-piek levert dus 200kWh aan stroom per jaar, waarmee u zo’n €45,- bespaart.

Financieren van zonnepanelen

Wilt u liever in termijnen betalen? Dan is het financieren van zonnepanelen een zeer aantrekkelijke optie. U kunt dit regelen via Greenloans (www.greenloans.nl). Deze bieden een zeer lage rente. En met de huidige prijzen is het zelfs zo dat u in de meeste gevallen per maand meer bespaart dan dat u aflost. U merkt er niks van in de portomonee en werkt tegelijkertijd mee aan een beter milieu. Zo wordt het kopen van zonnepanelen wel erg interessant!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contact

A. Hofmanweg 44-A
2031 BL HAARLEM

Badhoevedorp: 020 - 6593480
Haarlem: 023 - 5261503

info@goes-plooy.nl

Postbus Goes Plooy
Postbus 305
1850 AH Heiloo

Goes Plooy

Loodgieter, dakdekker, centrale verwarming, sanitair advies en installatie zijn bij ons in goede handen. Nu ook energiebesparende producten!

Wij werken in

Aerdenhout, Amsterdam (Osdorp, Nieuw Sloten, Geuzenveld), Amstelveen, Badhoevedorp, Bentveld, Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmermeer, Halfweg, Heemstede, Hoofddorp, Lijnden, Overveen, Santpoort, Schiphol, Spaarnwoude, Velsen, Velserbroek, Vijfhuizen, Zandvoort en Zwanenburg.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?
Volg ons dan via social media.