Zonnepanelen installeren

Werking van zonnepanelen

Het principe is heel simpel: het zonnepaneel bevat zonnecellen die uit twee lagen silicium bestaan en die zonlicht omzetten naar elektriciteit. De zonnepanelen zetten het zonlicht om in gelijkstroom. Met behulp van een omvormer wordt de gelijkstroom uit de panelen omgezet in wisselstroom en aan het openbare elektriciteitsnet geleverd.  De opbrengst van zonnepanelen wordt niet alleen bepaald door de intensiteit van het licht. Ook de hellingshoek, temperatuur en orientatie van de zonnepanelen spelen een rol.

Zonnepanelen installatie

Het installeren van zonnepanelen kunt u beter overlaten aan een getrainde vakman. Zo weet u zeker dat uw zonnepanelen installatie op een zorgzame manier wordt gelegd en aangesloten. U bent dan tevens verzekerd van een goede service en garantie op de installatie en de zonnepanelen. De duur van het installeren van zonnepanelen is afhankelijk van de grootte van het systeem en de  bereikbaarheid van uw dak. Een set van bijvoorbeeld 6 panelen ligt in een halve dag op uw dak. Bekijk hier ons aanbod van zonnepanelen.

Financieren van zonnepanelen

Wilt u liever in termijnen betalen? Dan is het financieren van zonnepanelen een zeer aantrekkelijke optie. U kunt dit regelen via Greenloans (www.greenloans.nl). Deze bieden een zeer lage rente. En met de huidige prijzen is het zelfs zo dat u in de meeste gevallen per maand meer bespaart dan dat u aflost. U merkt er niks van in de portomonee en werkt tegelijkertijd mee aan een beter milieu.

Wij leveren en installeren Zonnepanelen en energiebesparende producten in Haarlem en omstreken.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contact

Vestiging Haarlem
A. Hofmanweg 44-A
2031 BL HAARLEM
T: 023 - 5261503

Vestiging Alkmaar
Kamerlingh Onnesstraat 27Q
1821 BP ALKMAAR
T: 072 - 5153200

info@goes-plooy.nl

Goes Plooy

Loodgieter, dakdekker, centrale verwarming, sanitair advies en installatie zijn bij ons in goede handen. Nu ook energiebesparende producten!

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?
Volg ons dan via social media.