Zonneboilers

Energie besparen met een zonneboiler

De zon levert gratis duurzame energie en een zonneboiler maakt hier dankbaar gebruik van. Een zonneboiler levert warm water voor keuken, badkamer, vloerverwarming, zwembad en zelfs voor uw wasmachine. Uw kunt met een zonneboiler ongeveer 50% besparen op de kosten van het verwarmen van uw tapwater.

Rendement zonneboiler

Een derde van uw gasverbruik gebruikt u voor het verwarmen van tapwater. Een zonneboiler bespaart hierop de helft. U kunt dus zelf uitrekenen wat u aan gas kunt besparen. De stijgende gasprijzen (afgelopen jaren 8% per jaar) zijn temeer een reden om te kiezen voor een zonneboiler. U bespaart met een simpele zonneboiler al rond de 250m3 gas. Daarnaast werkt het ook comfortverhogend, aangezien u snel over warm water kunt beschikken op meerdere plaatsen in het huis.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contact

A. Hofmanweg 44-A
2031 BL HAARLEM

Badhoevedorp: 020 - 6593480
Haarlem: 023 - 5261503

info@goes-plooy.nl

Postbus Goes Plooy
Postbus 305
1850 AH Heiloo

Goes Plooy

Loodgieter, dakdekker, centrale verwarming, sanitair advies en installatie zijn bij ons in goede handen. Nu ook energiebesparende producten!

Wij werken in

Aerdenhout, Amsterdam (Osdorp, Nieuw Sloten, Geuzenveld), Amstelveen, Badhoevedorp, Bentveld, Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmermeer, Halfweg, Heemstede, Hoofddorp, Lijnden, Overveen, Santpoort, Schiphol, Spaarnwoude, Velsen, Velserbroek, Vijfhuizen, Zandvoort en Zwanenburg.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?
Volg ons dan via social media.