Warmtepomp

Energie uit de natuur

De aarde slaat continue zonnewarmte op in de lucht, de bodem en het grondwater. Deze gratis aardwarmte is altijd ruim voldoende aanwezig en kan eenvoudig worden ingezet voor de verwarming een woning, zowel in de zomer als de winter, overdag en ’s nachts.

Werking warmtepomp

Een warmtepomp werkt in feite volgens hetzelfde principe als een koelkast, echter in omgekeerde volgorde. Een koelkast onttrekt warmte aan de levensmiddelen die erin staan, waardoor de producten koud worden. De warmtepomp doet dit andersom, hij haalt energie uit de lucht, de bodem of het grondwater. Door middel van condenseren, expanderen, verdampen en comprimeren zet het toestel deze energie om in de gewenste temperatuur voor het verwarmen van de woning. Het enige dat wordt verbruikt om de woning met een warmtepomp te verwarmen, is een minimale hoeveelheid stroom om de pomp te laten draaien.

Direct een degelijk advies en een vrijblijvende offerte?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een warmtepomp in uw huis? Vraag dan om advies via uw Bespaarinstallateur

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contact

Vestiging Haarlem
A. Hofmanweg 44-A
2031 BL HAARLEM
T: 023 - 5261503

Vestiging Alkmaar
Kamerlingh Onnesstraat 27Q
1821 BP ALKMAAR
T: 072 - 5153200

info@goes-plooy.nl

Goes Plooy

Loodgieter, dakdekker, centrale verwarming, sanitair advies en installatie zijn bij ons in goede handen. Nu ook energiebesparende producten!

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?
Volg ons dan via social media.