Rivusol Zonneboiler

Zonnewarmte: voelen en beleven

Met een Rivusol zonneboiler kies je voor duurzaamheid en geluk. Neem een warme douche of bad zonder rekening te houden met het verbruik van fossiele brandstoffen. Je gebruikt namelijk zonnewarmte: de grootste alternatieve energiebron ter wereld.

Vacuumbuizen (Heatpipes)

Rivusol gebruikt de meest efficiente techniek voor haar zonneboiler, van de boiler en het bedieningspaneel tot de collector. De best presterende zonnecollectoren bestaan uit hoogvacuum glazen buizen, ook wel heatpipes genoemd. Dat heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van conventionele zonnecollectoren. Lees hier meer over het hoge rendement en de voordelen van vacuumbuizen.

Zonneboiler op maat

Met een Rivusol zonneboiler heeft u voor elke gewenste situatie een passende oplossing. Rivusol biedt een aantal verschillende zonneboiler oplossingen:

  • Aquatel (Flat): voor warm water in badkamer en keuken
  • Radiant: naast keuken en badkamer ook voor vloerverwarming
  • Splash: speciaal voor verwarmen van je zwembad
  • Thermal: voor zwembad, badkamer en keuken
Verbeteren Energielabel

De Nederlandse overheid zit sterk in op het energielabel, met als doel om woonhuizen op energielabel B te krijgen. Uit onderzoeken blijkt dat een zonneboiler het beste advies is om een energiezuiniger huishouden te krijgen. Dus bent u aan een nieuwe cv ketel toe, of puur alleen als ondersteuning overweeg dan een Rivusol zonneboiler. Lees meer over de voordelen van een zonneboiler.

Direct een degelijk advies en een vrijblijvende offerte?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een Rivusol zonneboiler? Vraag dan om advies via uw Bespaarinstallateur. Wij zorgen dat een aangesloten Bespaarininstallateur z.s.m. contact opneemt voor een vrijblijvende offerte

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contact

Vestiging Haarlem
A. Hofmanweg 44-A
2031 BL HAARLEM
T: 023 - 5261503

Vestiging Alkmaar
Kamerlingh Onnesstraat 27Q
1821 BP ALKMAAR
T: 072 - 5153200

info@goes-plooy.nl

Goes Plooy

Loodgieter, dakdekker, centrale verwarming, sanitair advies en installatie zijn bij ons in goede handen. Nu ook energiebesparende producten!

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?
Volg ons dan via social media.