HRe ketels

Wij zorgen dat u er warpjes bij zit

Remeha eVita HRe®-ketel

Dankzij jaren van innovatie en productontwikkeling zet Remeha opnieuw een enorme stap vooruit: de introductie van de eerste HRe®-(combi) ketel ter wereld. Met een Hoog Rendement (HR) en met de ‘e’ van elektriciteit: de Remeha eVita HRe®-ketel. Want de Remeha eVita is een revolutionaire cv-ketel voor warmte, warm water én elektriciteit.

In feite is de eVita een soort privé energiecentrale. De ketel biedt alle comfort en bespaart tot wel 25% van uw energienota. Ook kunt u bij aanschaf aanspraak maken op de subsidie Duurzame Warmte van de overheid, want de elektriciteit die de Remeha eVita opwekt komt tot stand met maar liefst 60% minder CO2-uitstoot dan in een grote elektriciteitscentrale.

Energiebesparing Remeha eVita HRE

De Remeha eVita wekt door zijn hoge rendement van 140% veel efficiënter elektriciteit op dan een grote elektriciteitscentrale. Hierdoor is de uitstoot van CO2 per kWh maar liefst 60% lager dan van de stroom die u van uw energiebedrijf betrekt. Deze CO2-reductie staat gelijk aan de besparing die u bereikt door 4 maanden per jaar uw auto te laten staan (gebaseerd op een middenklasse auto, op basis van 20.000 km per jaar).

Omdat de eVita elektriciteit opwekt neemt u veel minder stroom af van het elektriciteitsnet. De kostprijs van de zelf opgewekte stroom ligt ook nog veel lager. De besparing op uw energiekosten is daardoor fors, maar uiteraard afhankelijk van uw woning en huishouden. In het schema hiernaast vindt u een realistische indicatie. Met de Remeha Intelligent Energy Match kunt u inzicht krijgen in de verwachte besparingen die de Remeha eVita in uw leefsituatie kan realiseren.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contact

Vestiging Haarlem
A. Hofmanweg 44-A
2031 BL HAARLEM
T: 023 - 5261503

Vestiging Alkmaar
Kamerlingh Onnesstraat 27Q
1821 BP ALKMAAR
T: 072 - 5153200

info@goes-plooy.nl

Goes Plooy

Loodgieter, dakdekker, centrale verwarming, sanitair advies en installatie zijn bij ons in goede handen. Nu ook energiebesparende producten!

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?
Volg ons dan via social media.