Hotfill

Hotfill

Bijna iedereen heeft tegenwoordig een vaatwasser in huis, of in elk geval wel een wasmachine. Dit zijn energieverslindende apparaten, maar er is een manier om het elektriciteitsverbruik te beperken: vullen met warm water door middel van een hotfill!

In een gemiddeld gezin draait de vaatwasser minstens een paar keer per week en ook de wasmachine heeft weinig vrije dagen. De wasapparaten laten koud water in en verwarmen dit met een elektrisch verwarmingselement. Zelfs bij een wastemperatuur van 40 graden of lager is veel energie nodig om het water te verwarmen. Bij een gezin van vier personen loopt de teller al gauw op naar 300 kWh per jaar!

Een slimme truc om deze apparaten zuiniger te laten werken, is hotfill. Het hotfill apparaat wordt dan aangesloten op de warmwaterkraan, waardoor er door de boiler verwarmd water gebruikt kan worden. Elektrisch bijverwarmen is niet nodig. Bijkomend voordeel: de wasbeurt is sneller klaar!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contact

Vestiging Haarlem
A. Hofmanweg 44-A
2031 BL HAARLEM
T: 023 - 5261503

Vestiging Alkmaar
Kamerlingh Onnesstraat 27Q
1821 BP ALKMAAR
T: 072 - 5153200

info@goes-plooy.nl

Goes Plooy

Loodgieter, dakdekker, centrale verwarming, sanitair advies en installatie zijn bij ons in goede handen. Nu ook energiebesparende producten!

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?
Volg ons dan via social media.