Energiebesparing

De zon gaat wél voor niets op...en daar kunt ú het hele jaar uw water mee verwarmen!

Zonne-energie is de meest milieuvriendelijke en duurzame warmtebron die we kennen. Dat zonlicht in Nederland steeds vaker wordt gebruikt als energiebron in huis, komt mede doordat veel mensen inzien dat zonnecollectoren niet altijd de volle zon nodig hebben om energie te produceren. Ook als het bewolkt en koud is, doet een zonnecollector gewoon zijn werk.Wel is de opbrengst in de winter, omdat de lichtinval minder sterk is en de dagen korter zijn, kleiner dan in de zomer. Een zonneboiler is dus ook in ons Hollandse klimaat zeer aantrekkelijk. Allereerst natuurlijk door het comfort van een royale, direct beschikbare warmwatervoorraad. Verder benut u hiermee een 100% duurzame energiebron, ontzettend belangrijk voor het milieu.

Maar natuurlijk bent u ook geïnteresseerd in het financiële voordeel

U bespaart gas door in plaats daarvan gebruik te maken van zonlicht, een gratis energiebron. Hoe groot uw totale financiële voordeel is hangt uiteraard af van uw verbruik/gebruik van warm water, maar vooral ook van de aanschafprijs en het rendement van uw zonneboilersysteem. Als Nederlandse topfabrikant gespecialiseerd in warmte- en warmwatercomfort heeft Remeha een compleet nieuw zonneboilersysteem ontwikkeld.De Remeha ZentaSOL is uiterst scherp geprijsd en levert beduidend meer GigaJoule (GJ) aan energie op per geïnvesteerde euro dan concurrerende systemen. Met het rendement dat de ZentaSOL oplevert, kunt u voorzien in tot wel 60% van uw totale warmwaterbehoefte. Omdat u bovendien tot en met 2011 gebruik kunt maken van de aankoopsubsidie die de Nederlandse overheid verstrekt op de aanschaf van zonneboilers, is nu het ideale moment om te investeren in de Remeha ZentaSOL.

Uw investering is lager en geen enkel ander systeem verdient zichzelf sneller terug.
Schuine en platte daken

Het ZentaSOL zonneboilersysteem neemt weinig ruimte in. Voor het boilervat is veelal gemakkelijk een geschikte plek te vinden: op zolder, in de bijkeuken, de garage of elders in de woning. De collectorpanelen kunnen op zowel schuine daken als platte daken worden geplaatst. De montage is verrassend eenvoudig en het resultaat verbluffend fraai dankzij het moderne, strakke design.

Uw persoonlijke comfortwensen

De keuze voor een cv-systeem is afhankelijk van veel factoren:naast type, grootte en isolatiewaarde van uw woning, zijn ook de samenstelling van uw gezin en uw gemiddelde dagindeling bepalend. Samen met onze adviseur kunt u gericht bepalen wat de beste oplossing is voor uw persoonlijke comfortwensen. Desgewenst kunt u zich op www.remeha.nl met behulp van de ‘Ketelwijzer’ al oriënteren op de mogelijkheden.

Garantie en zekerheid
Goes raadt Remeha aan

Remeha gebruikt zorgvuldig geselecteerde materialen en componenten en bouwt verwarmings- en warmwatertoestellen met de hoogst mogelijke specificaties. De meest geavanceerde warmtewisselaars, de beste regeltechniek, hoog rendement en laag verbruik. Daarmee is Remeha ook een verantwoorde keuze voor het milieu en voor uw portemonnee. Behalve 10 jaar garantie op de warmtewisselaar van elke HR-wandketel en 2 jaar op de overige onderdelen, garandeert Remeha u bovenal waar het u om gaat: een behaaglijk huis.De producten van Remeha eindigen consequent in de hoogste regionen bij onafhankelijke consumententests. De test van Cv-ketels, gepubliceerd in de Consumentengids van oktober 2009, onderstreept dit opnieuw. voor Remeha een mooi resultaat, voor u bevestiging van constante kwaliteit, comfort en rendement.

Goes Installaties brengt warmte en warmwatercomfort bij u thuis. Een vertrouwd adres met grote ambities voor de toekomst.
Neem vrijblijvend contact met ons op

Contact

Vestiging Haarlem
A. Hofmanweg 44-A
2031 BL HAARLEM
T: 023 - 5261503

Vestiging Alkmaar
Kamerlingh Onnesstraat 27Q
1821 BP ALKMAAR
T: 072 - 5153200

info@goes-plooy.nl

Goes Plooy

Loodgieter, dakdekker, centrale verwarming, sanitair advies en installatie zijn bij ons in goede handen. Nu ook energiebesparende producten!

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?
Volg ons dan via social media.